Som especialistes amb els Jardins Mediterranis de 0 manteniment i 0 aigua a Girona i la Costa Brava

Truca'ns sense compromís

Perquè tenen tant èxit?

Som la Jardineria del Gironès i des de fa set anys som especialistes amb els jardins mediterranis amb 0 manteniment i 0 aigua a Girona i Costa Brava.

Ara ja és molt popular i cada vegada més cases i empreses ens demanen aquest tipus de jardí. Vols conèixer els seus beneficis?

Més Econòmic

Tenir un jardí que no necessiti aigua per a estar en perfecte estat és un dels factors on estalviaràs més diners durant l'any, com tots sabeu l'aigua és un bé molt important que s'ha d'aprofitar, per això fer un jardí que poguí ser bonic i confortable, és fàcil de fer amb la tecnologia i els materials que hi ha avui en dia.

0 Manteniment

El manteniment d'un jardí amb gespa artificial, pedres o escorça de pi, faran que tinguin un manteniment mínim. A més nosaltres si posem plantes sempre son mediterrànies (que s'adaptin al nostre clima)

0 Aigua

Com us he dit abans, l'aigua és un bé escàs i necessari, per això si podem fer que el nostre jardí poguí estar perfecte sense ella, serà un bé per a tots, recorda que actualment hi ha moltes possibilitats on escollir per a fer el teu jardí.

Aigua: un bé escàs

Com ja sabem aquí a la provincia de  Girona no estem passant un bon moment amb l’aigua i per això vam idear aquest tipus de jardins.

No cal malgastar aigua per gaudir d’un jardí espectacular!

Si t’agrada la gespa natural, l’alternativa es la  gespa artificial i t’encantarà. Però si per tu el jardí ha de ser el més sostenible possible la teva alternativa ha de ser les pedres (Marmolina de tots colors, volcànica, Llers, polida, blanca, negra, verda..) hi ha tants tipus que permet fer un jardí inimitable.

Alguns jardins que hem realitzat

Amb quins materials ho fem?

Pedres i Gespa Artificial

Un jardí amb pedres decoratives i gespa artificial pot ser una excel·lent opció per estalviar aigua i mantenir una estètica atractiva al jardí.

Les pedres decoratives poden proporcionar una superfície duradora i resistent a l’aigua en àrees on cal una base sòlida. A més, són una excel·lent opció per decorar els senders del jardí i crear zones de descans. Les pedres decoratives vénen en una varietat de colors i mides per adaptar-se a qualsevol disseny de jardí.

La gespa artificial és una excel·lent opció per a aquells que volen tenir una gespa verda sense haver de preocupar-se pel manteniment regular. La gespa artificial és resistent a la sequera i no requereix reg constant, cosa que el fa ideal per a regions amb climes secs. A més, no necessita ser tallat ni fertilitzat, cosa que ho fa una opció de baix manteniment.

  La Jardineria del Gironès

  Servicio de jardinería, Gerona

  Carrer del Riu Fluvià, 15, 17003 Girona

  info@lajardineriadelgirones.com

  648 766 536

  caCA