Servei de Jardineria a Begur

Begur és un lloc ideal per als amants de la jardineria, gràcies al seu clima mediterrani i la seva rica vegetació. El poble compta amb nombrosos jardins i espais verds, així com una gran varietat de plantes autòctones i exòtiques.

Entre els jardins més destacats de Begur hi ha el Jardí Botànic de Cap Roig, situat als voltants de la ciutat, i el Jardí de Can Marc, al centre històric. Tots dos jardins tenen una gran varietat de plantes i flors, així com zones de descans i miradors des dels quals es poden gaudir d’unes vistes impressionants.

Estas buscant un jardiner a Begur?

Manteniment de jardins a Begur

La jardineria del Girones ens dediquem al manteniment de jardins. Aquests serveis solen incloure la neteja de fulles i branques, la sega de la gespa, la fertilització i el reg de les plantes, entre d'altres tasques. També es poden contractar serveis addicionals, com ara la instal·lació de sistemes de reg automatitzats o la plantació de noves espècies de plantes.

Diseny i construcció de jardins a Begur

Dissenyem el jardí de casa teva al teu gust. Truca'ns sense compromís i t'ajudarem amb el que necessitis. Hi han moltes opcions i trobarem la indicada per a tu.

Poda d'arbres i arbusto a Begur

La poda d'arbres és una tasca important per mantenir la vostra salut i prevenir possibles problemes. La poda de tanques és una altra tasca important per mantenir l'aspecte i la salut dels jardins a Begur.

Millors plantes per al teu jardí a Begur

Begur és un lloc privilegiat per al cultiu de plantes mediterrànies a causa del clima càlid i assolellat durant gran part de l’any. A continuació, et mostro algunes de les millors plantes mediterrànies que podries considerar per al teu jardí a Begur:

 • Lavanda: és una de les plantes mediterrànies més populars per la seva aroma i bellesa. Requereix poc manteniment i pot créixer bé a sòls pobres i secs.
 • Olivera: un arbre icònic del paisatge mediterrani, amb un fullatge grisenc i tronc recargolat que dóna una gran personalitat al jardí. A més, les oliveres proporcionen una ombra agradable i fruits deliciosos.
 • Romaní: una altra planta aromàtica mediterrània molt popular, amb fulles verdes i flors blavoses que atrauen les abelles. El romaní és resistent a la sequera i pot créixer bé a sòls pobres.
 • Gessamí: amb les seves flors blanques i fragants, el gessamí és una excel·lent opció per afegir un toc de bellesa i aroma al jardí. És una planta enfiladissa que requereix una mica més de cura que altres opcions.
 • Xiprer: el xiprer és un arbre elegant i esvelt que proporciona una bona pantalla de privadesa al jardí. A més, és resistent a les condicions climàtiques extremes.
 • Buganvilla: amb les seves flors de colors brillants, la buganvilla és una planta enfiladissa molt popular a la zona mediterrània. Requereix molt de sol i una mica més de cura que altres opcions.
 • Hibisc: aquesta planta amb flors grans i vistoses és perfecta per afegir un toc de color al jardí. També és resistent a la sequera i pot créixer bé a sòls pobres.
 • Arbre de l’amor: amb les flors rosades i blanques, l’arbre de l’amor és una planta d’aspecte exòtic que pot afegir un toc de bellesa al jardí.

En general, totes aquestes plantes mediterrànies són resistents i fàcils de cuidar, cosa que les fa ideals per al clima i les condicions del sòl a Begur.

jardineria a begur

  La Jardineria del Gironès

  Servicio de jardinería, Gerona

  Carrer del Riu Fluvià, 15, 17003 Girona

  info@lajardineriadelgirones.com

  648 766 536

  caCA