Serveis professionals de jardineria a Platja d'Aro

Platja d’Aro és una localitat costanera a la província de Girona, Catalunya, Espanya. Des de fa un temps la jardineria del Gironès som la jardineria de la zona que ofereix serveis de disseny, construcció i manteniment de jardins i terrasses.

Si busques serveis de jardineria a Platja d’Aro, ens pots trucar sense compromís i t’ajudarem amb el que necessitis.

Necessites jardiner a Platja d'aro?

Transforma el teu jardí amb els nostres serveis de jardineria

A la nostra empresa, oferim una àmplia gamma de serveis de jardineria per ajudar els nostres clients a transformar els seus jardins en oasis verds i acollidors. Des del disseny i la planificació fins a la construcció i el manteniment, treballem amb els nostres clients per crear un jardí que reflecteixi els seus gustos i necessitats. Oferim una àmplia selecció de plantes, arbres i altres elements de paisatgisme, així com també oferim solucions de jardineria personalitzades per a qualsevol repte d'espai o clima.

Manteniment de jardins a Platja d'Aro

oferim serveis de manteniment per mantenir el vostre jardí en les millors condicions possibles. Des de la poda i el reg fins a la fertilització i l'eliminació de mala herba, estem compromesos a ajudar els nostres clients a mantenir un jardí saludable i vibrant.

Productes de jardineria de primera qualitat a Platja d'Aro

A Platja d'Aro, oferim una àmplia selecció de productes de jardineria de primera qualitat per ajudar els nostres clients a crear i mantenir el jardí dels seus somnis. Des de plantes i arbres fins a eines i subministraments, tenim tot allò que necessites per transformar el teu espai exterior

mejor jardineria en platja d'aro para hacer jardin nuevo

Assessorament expert en jardineria a Platja d'Aro

Les nostres plantes i arbres són seleccionats amb cura per garantir que siguin resistents i aptes per a la zona climàtica de Platja d’Aro. Oferim una gran varietat d’opcions, des d’arbustos i flors fins a arbres fruiters i exòtics. També oferim assessorament personalitzat per ajudar els nostres clients a triar les plantes adequades per al jardí.

A més a més de les plantes, també oferim una àmplia selecció d’eines i subministraments de jardineria. Des de guants i eines manuals fins a tallagespes i sistemes de reg, tenim tot allò que necessites per mantenir el teu jardí en òptimes condicions. També oferim productes de qualitat per a la cura de la gespa, com fertilitzants i herbicides, per ajudar a mantenir una gespa saludable i vibrant.

En resum, si cerques productes de jardineria de primera qualitat a Platja d’Aro, confia en nosaltres. Amb la nostra àmplia selecció i el nostre compromís amb la qualitat, estem a punt per ajudar-te a transformar el teu jardí en un oasi. Truca’ns avui mateix per descobrir tot el que tenim per oferir!

  La Jardineria del Gironès

  Servicio de jardinería

  Carrer del Riu Fluvià, 15, 17003 Girona

  info@lajardineriadelgirones.com

  648 766 536

   

  caCA